Aanmelding Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2017/2018 van start

Noord-Hollandse bedrijven kunnen zich weer aanmelden voor de verkiezingsstrijd om de beste onderneming van Noord-Holland.

De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) is inmiddels een begrip bij ondernemers in de economisch best presterende provincie van Nederland. Uit interviews met winnaars van de vorige editie bleek weer duidelijk, dat de OVNH een ware impuls voor bedrijf, relaties en medewerkers geeft. Ger Loogman, winnaar 2017 in de categorie ‘Grootbedrijf’: “Ik word nog dagelijks aangesproken op deze onderscheiding. Er was daarna veel persaandacht en ook op sociale media waren we onderwerp van gesprek. Hieruit zijn al concrete plannen ontstaan.”

OVNH geeft sterke impuls

Juryvoorzitter van de OVNH Jaap Bond (Gedeputeerde van de provincie Noord-Holland) is trots: “De OVNH is uitgegroeid tot een professionele verkiezing die een sterke boost geeft aan alle bedrijven die meedoen. Bedrijven kunnen meedingen in 4 categorieën: Grootbedrijf, Mkb-midden, Mkb-klein en natuurlijk de felbegeerde publieksprijs. Ik roep dan ook alle Noord-Hollandse bedrijven op om zich aan te melden.” 

Nomineer jouw ideale bedrijf

Wie ontvangt in de finale op 16 mei 2018 in de Philharmonie te Haarlem een van de prestigieuze onderscheidingen? Ondernemers kunnen hun eigen bedrijf aanmelden. En als u vindt dat een Noord-Hollands bedrijf een compliment verdient, kunt u hen ook nomineren. Aanmelden kan tot en met 14 januari 2018 via de OVNH. Hier staan ook de overige deelnemerscriteria.

Winnaars OVNH 2017

Partners en sponsors

Partners en sponsors van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zijn: Provincie Noord-Holland en Randstad (hoofdsponsors), MKB Nederland, ABN AMRO, Delta Lloyd, Holland Media Combinatie, RSM, NH, Starletti, Landgoed Duin & Kruidberg, Stadsschouwburg en sinds dit jaar ook de Philharmonie Haarlem, waar traditiegetrouw de finaleavond wordt gehouden.
 

Uitgelicht