Kijkmiddag fietsbrug Nigtevecht op 20 oktober

De hoofdoverspanning van de fietsbrug is klaar. Op vrijdag 20 oktober van 16.00 tot 18.30 uur stelt aannemer Ballast Nedam het bouwterrein van de fietsbrug op De Punt open voor kijkers.

Fietsbrug bi Nigtevecht in aanbouwj

Belangstellenden kunnen de nieuwe fietsbrug van dichtbij bekijken en met het projectteam in gesprek over alles wat met het project te maken heeft: de technische kant, maar ook de planning en de aanleg van de natuurverbinding. De architect van de brug is aanwezig om uitleg te geven en er is een ecoloog die veel weet over de natuurverbinding. Met de hoogwerker kunnen bezoekers naar boven om de brug te bekijken zoals deze ook in de toekomst te zien is: vanaf het brugdek zelf. De kijkmiddag vervangt de gebruikelijke informatieavond. Voor elke bezoeker is er een gratis patatje. Aanmelden is niet nodig.

De brug ligt aan de Kanaaldijk Oost in Nigtevecht, direct naast het haventje van Nigtevecht. Let op: op De Punt is weinig ruimte voor het parkeren van auto’s. Bezoekers uit Nigtevecht worden dan ook gevraagd om te voet of met de fiets te komen. Bezoekers van buiten Nigtevecht die met de auto komen, kunnen deze in Nigtevecht op straat parkeren.