Weblog Adnan Tekin

 • Weblog: Een schone, gezonde en fijne leefomgeving

  23 juni 2017

  Portretfoto Adnan Tekin Ieder mens heeft recht op de hoogst mogelijke standaard van gezondheid. Dit hebben we in Nederland - en ook in Europa - wettelijk vastgelegd. Een Provinciale Milieuverordening (PMV) helpt ons hier bij.

 • Weblog: Het verschil maken van Amsterdam tot aan de Kop van NH

  21 april 2017

  Portretfoto Adnan Tekin Mijn eerste 100 dagen als gedeputeerde zijn voorbij gevlogen. Het aankomende reces wordt de eerste periode waarin ik wat rust neem en meer tijd met mijn familie ga doorbrengen.

 • Weblog: From Schoorl with love

  03 maart 2017

  Portretfoto Adnan Tekin Ik moest aan de James-Bondfilm 'From Russia with love' denken toen ik op 16 februari samen met commissieleden op bezoek was bij Staatsbosbeheer in de Schoorlse Duinen.

 • Weblog: Een warm bad

  10 januari 2017

  Portretfoto Adnan Tekin Vandaag ben ik precies een maand gedeputeerde. Als gedeputeerde zal ik mij onder andere bezighouden met arbeidsmarktbeleid. Dat is voor mij bekend terrein. Waar ik nu nog minder mee bekend ben, zijn de thema's natuur en milieu.

 • Weblog: Stadsjongen in de natuur

  10 oktober 2017

  Portretfoto Adnan Tekin Ik ben een rasechte Amsterdammer, geboren en getogen in de stad. Ik had niet altijd in de gaten hoe bijzonder de natuur in Noord-Holland is. Sinds ik als gedeputeerde natuur in mijn takenpakket heb is dat wel anders.

 • Weblog: de IJmond, het blijft een bijzonder gebied

  19 december 2017

  Portretfoto Adnan Tekin De IJmond: een bijzonder gebied dat bestaat uit de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen. Vanuit Amsterdam Nieuw-West ben ik binnen een kwartier in de IJmond.

 • Weblog: Je moet schieten om te kunnen scoren

  22 mei 2018

  Portretfoto Adnan Tekin Ik werd heel blij van het nieuws dat het CBS onlangs bracht: ‘Aantal werkenden verder toegenomen’. Nog meer Nederlanders en ook Noord-Hollanders geholpen aan werk. Groei is van alle tijden, is iets natuurlijks en het zit in onze genen. We willen altijd meer.

Uitgelicht

Portretfoto Adnan Tekin