Wielrennen

Fietsen op een nieuwe provinciale weg? Zaterdag 10 november is het eenmalig mogelijk. De opening van het oostelijk deel van de N307 wordt naast een hardloopevenement verfraaid met een wielerevenement. Het hagelnieuwe tracé vormt het decor voor een ploegentijdrit.

Pak je kans!

Naast een wedstrijd heeft evenement zeker ook een ludieke deel beschikken. “We willen dat iedereen van deze unieke kans gebruik kan maken. Hiervoor hebben we speciaal ook een familieploegentijdrit in het leven geroepen, zodat een ieder de weg op andere wijze kan beleven.”, aldus één van de idee indieners/ organisatoren van het wielerevenement. De deelnemers krijgen tussen Grootebroek en Zwaagdijk een rit van vijftien kilometer voorgeschoteld, met daarin onder andere vier passages van korte tunnels.

De deelnemende teams bestaan uit maximaal vier renners. Naast wedstrijdrijders en recreantenteams, biedt de organisatie ook familieteams startgelegenheid. Het aantal startplaatsen is beperkt. Vroegtijdig inschrijven wordt dan ook aangeraden.

Informatie:

  • Ploegen: Maximaal 4 en minimaal 3 personen
  • Afstand: 15 kilometer
  • Start: vanaf 11.00 uur
  • Startlocatie: Raadhuislaan, Grootebroek
  • Kosten: 50,- euro per ploeg

Inschrijven via: info@gp-ploegentijdrit.nl onder vermelding van: Namen rijders, naam van de ploeg, categorie.

De inschrijving is pas definitief na overmaking van het inschrijfgeld op rekeningnummer: NL62 RABO 0317 34 28 78 t.n.v. Stichting Ronde van Enkhuizen.

Informatie via: Tino Haakman, info@gp-ploegentijdrit.nl, 06 31 64 47 58.

Uitgelicht