N516 Groot onderhoud

De Thorbeckeweg in Zaandam en de Kolkweg in Oostzaan vormen samen de N516 en zijn voor Zaandam-Zuid en Oostzaan de aansluiting met de A8. De weg wordt intensief gebruikt en heeft groot onderhoud nodig. Tegelijk met het groot onderhoud optimaliseert de provincie de kruisingen met de Ambacht en de Verlengde Stellingweg en wordt de duikerbrug vervangen. De wegwerkzaamheden starten februari 2017 en zijn eind 2017 afgerond. De N516 is tijdens de werkzaamheden altijd bereikbaar met uitzondering van 2 weekenden in juli 2017. Na de werkzaamheden is de weg veiliger en de doorstroming op de kruispunten verbeterd.

Check nu uw route: N516beter.nl

Check nu uw route: N516beter.nl

De website N516beter.nl geeft actuele reisinformatie over de N516. Zo is er te zien of er vertraging is op de Thorbeckeweg in Zaandam of op de Kolkweg in Oostzaan. Als er vertraging is, toont de website een alternatieve route en de tijdsduur van die route.

Meer informatie

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u de digitale nieuwsbrief ontvangen met daarin de laatste stand van zaken van het project? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief N516 Groot onderhoud.

Kaart

Contact

Voor vragen over het project kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Mevr. Froukje Oostra via infoN516@noord-holland.nl.
Voor algemene vragen over wegwerkzaamheden kunt u contact opnemen met het Servicepunt Provincie Noord-Holland via 0800 0200 600 (gratis).