Bovenkant van deze pagina
Ga direct naar inhoud »
Hoofdnavigatie
Servicemenu
Ga direct naar zoekfunctie »

Inhoud

N201 Weg van iedereen

Masterplan N201+ neemt afscheid

Nu de nieuwe en omgelegde N201 op alle delen in gebruik is genomen en het verkeer langzamerhand gewend is aan de nieuwe weg, wordt de projectorganisatie N201+ in hoog tempo afgebouwd en neemt de directie Beheer en Uitvoering  van de provincie, het beheer en onderhoud van de nieuwe weg voor haar rekening. Diverse werkzaamheden van het projectbureau worden overgedragen aan andere bedrijfsonderdelen van de provincie. Op deze pagina leest u waar u terecht kunt met vragen over de nieuwe N201.

Vragen en klachten?

Heeft u vragen of klachten over de nieuwe N201 dan kunt u terecht bij het servicepunt Wegen en Vaarwegen van de provincie. Tijdens kantooruren kunt u gratis bellen met nummer 0800 - 0200 600. Ook kunt u een e-mail sturen naar: infobu@noord-holland.nl. Een brief sturen kan naar:
Servicepunt Wegen en Vaarwegen, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem.

Schadeloket N201 opgeheven

Met het opheffen van het projectbureau N201 komt ook een einde aan het schadeloket N201+. Dit loket was de afgelopen jaren het centrale punt voor schadeverzoeken, vragen en klachten inzake de N201. Dit betekent dat u uw verzoek tot planschade weer tot de desbetreffende gemeente (gemeente waar de schade is ontstaan) moet richten. Op de website van de gemeenten staat op welke wijze dit kan.

Indien u nog schade ondervindt door de aanleg van de N201 of door de besluitvorming van de provincie, dan kan er sprake zijn van nadeelcompensatie. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Grondzaken van de provincie Noord-Holland. Voordat u een verzoek indient, is het verstandig eerst contact op te nemen met de provincie of de desbetreffende gemeente. Contactpersoon bij de provincie is: Ria Witte, telefoonnummer 023 -514 4210 of e-mailadres: wittem@noord-holland.nl.

Is het Masterplan N201+ helemaal klaar?

De nieuwe N201 is geopend maar niet alle werkzaamheden voor het Masterplan N201+ zijn afgerond.  De aankomende periode worden nog werkzaamheden uitgevoerd. Heeft u vragen over deze projecten dan kunt u terecht bij het servicepunt Wegen en Vaarwegen van de provincie. Tijdens kantooruren kunt u gratis bellen met nummer 0800 - 0200 600. Ook kunt u een e-mail sturen naar: infobu@noord-holland.nl.

Website N201+ 

Deze website wordt niet meer onderhouden, u vindt hier dus geen nieuws meer over werkzaamheden voor de N201. Nieuwsberichten over eventuele (onderhouds)werkzaamheden leest u op www.noord-holland.nl onder Nieuws.

 

Hoofdnavigatie

Sitmap

Ga direct naar sitemap »

Servicemenu

Sitemap

Sitemap

Bovenkant van deze pagina
Ga direct naar inhoud »
Hoofdnavigatie
Servicemenu
Ga direct naar zoekfunctie »