Volg de provincie achter de schermen op Instagram @ProvincieNH

Om inwoners van de provincie Noord-Holland een kijkje achter de schermen te geven, nemen medewerkers vanaf 4 september het nieuwe Instagramaccount @ProvincieNH ‘over’: een #InstaTakeOver. Iedere week, 5 dagen in de week, laten medewerkers in foto’s en video’s zien hoe hun werkweek eruit ziet.

De provincie werkt aan de weg, is te vinden op het water, zet zich in voor een energieneutraal Noord-Holland, voor werkgelegenheid, bevordert een vlotte en veilige bereikbaarheid, laat schone bussen rijden en zorgt dat monumenten een goede herbestemming krijgen. En dit is slechts een kleine greep uit alle taken. Op het Instagramaccount @provincieNH laten medewerkers zien wat zij voor de provincie betekenen. Volg ons nu!

Paviljoen Welgelegen

Aftrap

Collega Michael Braam-Scholten van Erfgoed trapt op 4 september af. Hij is te volgen in de aanloop naar de Toekomst van Toen tijdens de Open Monumentendagen. Daarna nemen provincietrainees Cees Wagemaker en Jeroen Sipman het stokje over in de week van de Hack the Road op het circuit van Zandvoort. Zij organiseren een hackathon om de provinciale wegen klaar te maken voor de toekomst. In de week van 18 september nemen Nathalie Delorme en Monique Kerssens je mee naar de werkzaamheden aan de N23 Westfrisiaweg. En de maand wordt afgesloten door Winnie Broekhoven en Marijn Bos vanaf de Landschapstriënnale: activiteiten over het landschap van de toekomst.

@oogvoornoordholland

Het Instagramaccount @ProvincieNH gaat online naast het al langer bestaande account @oogvoornoordholland (ook van de provincie). De provincie deelt via @oogvoornoordholland en #oogvoornoordholland beelden van mooie en bijzondere plekjes in Noord-Holland. Lees meer over winacties en het account op de website.

Uitgelicht