Kom naar de Parksessies in de tuin van het provinciehuis

De komende 4 woensdagen opent Paviljoen Welgelegen zijn tuin voor verschillende sessies die onderdeel uit maken van de Parksessies in de Haarlemmerhout. De serie trapt op 12 juli om 19 uur af met de Gestampte Meisjes.

De woensdagen erna zijn op hetzelfde tijdstip Demi Baltus, Marcella Kuipers en Eva en Evert Scholten te zien. Parksessies wordt georganiseerd door ParkLab en wil een creatieve schakel vormen tussen kunst en dagelijkse cultuur in Haarlem.  

Mensen die de optredens in de tuin van het paviljoen willen zien, kunnen in 2 rondes, om 19 uur en om 20 uur, terecht. Onder begeleiding van een medewerker Parksessies gaan zij vanaf de Hout naar het Paviljoen. Voor het bezoeken van de installatie van Marcella Kuiper geldt dat niet: haar kunstinstallatie is doorlopend te bezoeken tussen 19 uur en 21.30 uur. 

Programma:

12 juli Parksessies #1: Gestampte Meisjes: Ballen (theater)

Driekoppige theatergroep. Esmée is verleidelijk, met een hoop zelfspot, Ymke direct, maar altijd eerlijk en Thenera onhandig met een goed gevoel voor humor.

Gestampte meisjes

19 juli Parksessies #2: Demi Baltus (Philharmonie) (spoken word)

Demi Baltus (1998) houdt van avondwandelingen, heeft een hekel aan inparkeren en zal nooit een gedicht van papier aflezen.

Demi Baltus

26 juli Parksessies #3: Marcella Kuiper (installatie) 

Zijn in het moment in het wonderlijke heden. Stap even in de wereld achter de spiegel en werp een blik op jezelf.

Marcella Kuiper

2 augustus Parksessies #4: Eva en Evert Scholten (Philharmonie) (jazz)

Eva Scholten groeide op in Schallie. Toch lukte het haar om af te studeren aan het Conservatorium, richting jazz. Een bijzondere stem en dito persoon.

Eva Scholten