Afsluiting Voetakkers Lutjebroek voor aanleg vrijliggend fietspad

Een deel van de rijbaan van de Voetakkers in Lutjebroek is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer vanaf dinsdagavond 6 juni tot en met donderdagochtend 8 juni 2017. Ook is het fietspad deze dagen beperkt bereikbaar.

In opdracht van provincie Noord-Holland repareert Heijmans het asfalt. Ook legt Heijmans een vrijliggend fietspad aan om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Voetakkers Lutjebroek
Voetakkers in Lutjebroek

Verkeershinder

Van dinsdag 6 juni 19.00 uur tot en met donderdag 8 juni 2017 7.00 uur is de rijbaan van de Voetakkers, tussen de Slimweg en de aansluiting op de Markerwaardweg, afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen overdag de werkzaamheden passeren via een platenbaan en worden begeleid door verkeersregelaars. Tussen 19.00 en 7.00 uur worden fietsers en voetgangers omgeleid via de Houterweg en Slimweg.

Meer informatie

Heeft u vragen, zorgen of klachten over de weg? Dan kunt u hiermee terecht bij het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800-0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.