Fotowedstrijd: verbeeld 'Het volgende landschap'

De hele maand september staat het landschap in de schijnwerpers tijdens de Landschapstriënnale, een driejaarlijks festival dat deze keer in Noord-Holland wordt georganiseerd.

Foto landschap in het jkader van een fotowedstrijd
(Foto: Danny de Casembroot)

Onderdeel van de Landschapstriënnale is een fotowedstrijd die net als het festival het thema ‘Het volgende landschap' belicht.

Wat is 'Het volgende landschap'? Hoe zullen grote ontwikkelingen op het gebied van wonen, energievoorziening en klimaatveranderingen van invloed zijn op ons landschap? Welke delen van het landschap zijn inzet voor ontwikkelingen of juist voor het behouden van wat er is?
De winnende foto’s worden tentoongesteld op de Landschapstriënnale.

De Landschapstriënnale is een driejaarlijks evenement, gericht op verleden, heden en toekomst van het Nederlandse landschap. De Triënnale vindt plaats in PARK21, het 1000 hectare grote, agrarische hart van de Haarlemmermeer. En wordt mede georganiseerd door provincie Noord-Holland, gemeente Haarlemmermeer en de Metropoolregio Amsterdam.

Het programma omvat een groot aantal zeer uiteenlopende activiteiten voor allerlei verschillende doelgroepen. Meer informatie over de Triennale en het hele programma is te vinden op deze website.

Interesse om mee te doen aan de fotowedstrijd? Kijk dan op de website van de Landschapstriënnale.