Inloopspreekuur Renovatie Braakbrug in gemeente Hollands Kroon

De provincie Noord-Holland start 4 oktober met de renovatie van de Braakbrug (de brug over de Braaksluis) in de Westfriesedijk in Lutjewinkel, gemeente Hollands Kroon. Het wegverkeer en de scheepvaart is ter hoogte van de Braakbrug gestremd. WaakSaam voert de werkzaamheden uit.

Braakbrug

Stremming verkeer 

Het middelste deel van de Braakbrug wordt geheel vernieuwd. Het gevolg is dat in de bouwperiode van 4 oktober 2017 tot en met 22 januari 2018 de brug gesloten is voor het wegverkeer. Bekijk de omleidingsroute.

Scheepvaartstremming

Voor de scheepvaart geldt een stremming van het Kanaal Omval Kolhorn van 16 oktober 2017 tot en met 12 januari 2018 ter plaatse van de Braaksluis. Het bewegingswerk van de sluisdeuren hangt aan de Braakbrug, waardoor de sluis niet kan worden bediend. Bekijk de omvaarroute voor recreatievaart.

Inloopspreekuur

Om belangstellenden in de gelegenheid te stellen om vragen te stellen over de Braakbrug is er op 25 september 2017 een inloopspreekuur in Kolhorn.

Datum: maandag 25 september
Tijd: vrije inloop van 17.00 tot 19.00 uur
Locatie: Dorpshuis De Nieuwe Horn, Kerkepad 3, 1767 CJ Kolhorn

WaakSaam

WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van de provincie Noord-Holland tot juni 2025 vaarwegen, wegen, kunstwerken, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800-020 06 00 (gratis) of mail naar servicepunt@noord-holland.nl. Of kijk op de website van WaakSaam .