Herstelwerkzaamheden spooronderdoorgang HOV Velsen

(11 april 2018)

Maandag 16 april start de provincie Noord-Holland met herstelwerkzaamheden aan de rijbaan onder de spooronderdoorgang van HOV Velsen. De werkzaamheden duren tot en met 27 mei. Bus 385 rijdt in deze periode via een omleidingsroute.

Vanaf maandag 16 april 2018 t/m zondag 27 mei 2018 worden in spooronderdoorgang onder het spoor tussen Haarlem en Beverwijk herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de slijtlaag van de HOV busbaan. De werkzaamheden, die uitgevoerd worden door BAM Infra, zijn nodig omdat na de oplevering van de busbaan bleek dat de rijbaan niet egaal was. De verwachting is dat de busrit na de werkzaamheden een stuk comfortabeler wordt.

Werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats op maandag t/m zaterdag van 07.00 tot 16.00 uur. Gedurende de eerste week zal de aannemer freeswerkzaamheden uitvoeren, dit kan enige geluidsoverlast veroorzaken voor de directe omgeving. In de weken daarna wordt de nieuwe slijtlaag aangebracht op het wegdek. Aan- en afvoer van materialen vindt plaats vanaf de Santpoortse Dreef.

Tijdelijke omleiding bus 385

Door de werkzaamheden rijdt lijn 385 tijdelijk via een omleidingsroute. Dat betekent dat de bus tijdens deze periode bij een drietal haltes niet stopt. Dit zijn de haltes Westerveld, Stadschouwburg en Briniostraat.

Vervallen halte (16-4 t/m 27-5 2018)

Vervangende halte

Driehuis, Westerveld

Driehuis, v.d. Vondellaan

IJmuiden, Stadsschouwburg

IJmuiden, Zeeweg

IJmuiden, Briniostraat

IJmuiden, Zeeweg

                       
Meer informatie

Voor meer informatie over de dienstregeling en het plannen van uw reis kunt u terecht op de website van Connexxion.

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij BAM Infra: telefoon 06 - 51781032.

Voor algemene vragen over HOV Velsen kunt u contact opnemen met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland: telefoon 0800 - 0200 600 (gratis) of servicepunt@noord-holland.nl.