Nachtafsluiting Fokkerweg bij Schiphol-Oost (N232)

(19 april 2018)

In verband met wegwerkzaamheden wordt de Fokkerweg (N232) ter hoogte van Schiphol-Oost in de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 april afgesloten voor verkeer in de richting van Hoofddorp.

De werkzaamheden maken onderdeel uit van het project HOV Schiphol-Oost.

Momenteel voert aannemer Van Gelder-Mobilis werkzaamheden uit langs de Fokkerweg. Om een veilige werkomgeving voor de bouwers te creëren wordt één van de rijstroken op de Fokkerweg verder ingericht als werkvak.
 

Nachtafsluiting

 
De Fokkerweg in de richting van Hoofddorp wordt van woensdag 25 april 20.00 uur tot donderdag 26 april 05.00 uur afgesloten voor verkeer, in verband met het plaatsen van de wegafzetting. De omleidingsroute voor het verkeer richting Hoofddorp wordt aangegeven via borden langs de weg. De route loopt over de N231: de Bosrandweg, de Legmeerdijk en vervolgens over de Burgemeester Brouwerweg.
 
De lijnbus van Connexxion rijdt via de normale route en wordt door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid. De Brugstraat richting Schiphol-Oost blijft vanuit beide richtingen bereikbaar. Het verkeer richting de A9 kan gewoon gebruik maken van de Fokkerweg.
 
Kaartje omleidingsroute wegwerkzaamheden Fokkerweg op 25 en 26 april 2018
 

Eén rijstrook richting Hoofddorp

 
Op de Fokkerweg richting Hoofddorp is over een traject van ongeveer 2 kilometer vanaf de Brugstraat de weg versmald. Er is daar voor het verkeer richting Hoofddorp slechts één van de twee rijstroken beschikbaar. Dit kan, met name in de spits, leiden tot extra reistijd.