Werkzaamheden Hoofdweg N520 Haarlemmermeer

(23 april 2018)

In de periode van 30 april tot en met 11 mei vervangt en herstelt de provincie Noord-Holland de deklaag en scheuren van het asfalt langs de oostkant van de Hoofdweg N520, tussen Weg om de Noord en de Vijfhuizerweg in Haarlemmermeer.

Werkzaamheden asfalt

De werkzaamheden vinden plaats in 2 onderdelen:

  1. De rijbaan: Tijdens deze werkzaamheden wordt het doorgaande auto- en vrachtverkeer omgeleid naar de westzijde van de Hoofdweg. Het fietspad aan de oostzijde blijft toegankelijk voor fietsers, brommers en bestemmingsverkeer.
  2. Het fietspad: Tijdens deze werkzaamheden wordt het fietsverkeer en bestemmingsverkeer omgeleid via de rijbaan aan de oostkant van de Hoofdweg. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid naar de westzijde van de Hoofdweg.

Verkeersregelaars wijzen verkeersdeelnemers naar de juiste rijbaan. De werkzaamheden kunnen wat geluidshinder geven.

Bewoners en bedrijven, die woonachtig zijn binnen de afgesloten werkvakken, krijgen toegang door zich met een vergunningskaart te legitimeren bij de verkeersregelaars. De vergunningskaart wordt van te voren uitgereikt aan de bewoners en bedrijven.

Meer informatie

Bel voor overige vragen over de werkzaamheden naar het Servicepunt provincie Noord-Holland via 0800 - 0200 600 (gratis).