Rijbaanafsluiting Schagerweg (N245) bij Koedijk op 6 december

(04 december 2018)

De provincie Noord-Holland verricht op 6 december 2018 herstelwerkzaamheden aan de geleiderail op de Schagerweg (N245) bij Koedijk, ter hoogte van de kruising met de Nauertogt. Hierbij wordt aan beide kanten één rijbaan afgesloten. Het verkeer wordt om het werk geleid.

Rijbaan afgesloten

De werkzaamheden op de N245 bij de kruising met de Nauertogt zijn op donderdag 6 december van 9.00 tot 15.00 uur. In beide richtingen wordt één rijstrook afgezet, om het werk veilig uit te voeren. Tijdens de afzetting geldt een maximale snelheid van 50 kilometer per uur. Weggebruikers moeten rekening houden met een vertraging van maximaal 5 minuten.

Verkeersborden die een rijbaanafsluiting aanduiden.

Omleidingsroute

Het verkeer op de N245 wordt om het werk geleid in beide richtingen. Het is niet mogelijk om vanaf de Nauertogt de N245 op te gaan. Dit verkeer wordt omgeleid via de Kanaaldijk en de N504.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800-020 06 00 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden en omleidingsroutes worden ook geplaatst op onze website en zijn te volgen via Twitter (@ProvincieNH). 

Uitgelicht