Innovatief idee? Schrijf dan nu in voor GO!-NH

05 februari 2018

De deadline nadert! De provincie Noord-Holland start het GO!-NH programma. Midden- en kleinbedrijven (MKB), bedrijven en startups kunnen zich tot 14 februari 2018 inschrijven.

In een programma van drie maanden helpt GO!-NH ondernemers van een idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. De provincie Noord-Holland draagt met GO!-NH  bij aan een duurzame economie en aan een gezond en innovatief bedrijfsleven in Noord-Holland. 

Met trainingen en professionele ondersteuning van experts uit de praktijk ontwikkelen de deelnemers van GO!-NH hun bedrijf. Hiermee maken de ondernemers in enkele maanden stappen die je normaal gesproken in een jaar maakt. Dit programma vindt plaats op verschillende locaties in Noord-Holland zodat de deelnemers kennis maken met het uitgebreide netwerk van actieve en relevante ondernemingen in de provincie. 

Inschrijven kan nog tot 14 februari

Startups, innovatieve MKB-bedrijven, grote organisaties en instellingen kunnen zich nu inschrijven voor de eerste editie van het programma waarin het draait om duurzame mobiliteit. De inschrijving voor de eerste accelerator - duurzame mobiliteit - sluit op 14 februari om 23:59. Kijk voor meer informatie op www.go-nh.nl

Introbijeenkomsten

Potentiele deelnemers zijn van harte welkom op een van de n de GO!-NH Introbijeenkomsten op verschillende locaties in Noord-Holland. In februari 2018 vinden de bijeenkomsten plaats– in onder andere in Alkmaar en Hoofdorp. Meer informatie en aanmelden voor één van deze bijeenkomsten: go-nh.nl/introbijeenkomst/.

GO!-NH is een initiatief van de provincie Noord-Holland en wordt uitgevoerd door Innomics. GO!-NH is een innovatie- en accelerator programma voor duurzame mobiliteit (voorjaar 2018 en voorjaar 2019) en circulaire economie (najaar 2018 en najaar 2019) en is één van de MKB-innovatie instrumenten van de provincie Noord-Holland.