Ovonde Langereis (N241): restwerkzaamheden

(05 juli 2018)

De provincie Noord-Holland verricht van maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli 2018 werkzaamheden aan de ovonde Langereis (N241). Er wordt tijdens avonden en nachten tussen 19.00 en 5.00 uur gewerkt.

Het gaat om restwerkzaamheden aan de ovonde. Hierbij worden onder meer asfaltschades hersteld, bestaande markering verwijderd en nieuwe markering aangebracht.

Ovonde

Omleiding ’s avonds en ‘s nachts

Om de veiligheid voor weggebruikers en wegwerkers te borgen wordt het verkeer ’s avonds en ’s nachts omgeleid. Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli, tussen 19.00 en 5.00 uur, wordt het gemotoriseerde verkeer met verkeersregelaars over 1 helft van de ovonde geleid.

Het fietspad wordt tot maximaal de helft versmald: de nog beschikbare helft blijft toegankelijk voor het fietsverkeer. Enige geluidshinder voor direct omwonenden is mogelijk. Vanzelfsprekend stelt de provincie alles in het werk om overlast tot een minimum te beperken.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn bovendien te volgen via www.noord-holland.nl/Langereis, www.facebook.com/N241Langereis/ of Twitter (@ProvincieNH).