Bikkel, Bumpy of Hecto? Welke naam krijgt het troostleeuwtje?

(30 maart 2018)

In Noord-Holland rijdt met alle weginspecteurs van de provincie een troostleeuwtje mee. Een naam voor dit sympathieke knuffeltje is er nog niet.

De weginspecteurs vroegen de inwoners van Noord-Holland een naam te bedenken. De jury koos uit alle inzendingen de leukste drie. Breng nu een stem  uit op je favoriet!

Het troostleeuwtje rijdt niet alleen mee voor de gezelligheid, het wordt gegeven aan kinderen die betrokken zijn bij een verkeersongeval, om ze een beetje af te leiden en te troosten. Het knuffeltje heeft alleen nog geen naam. Daarom hebben de weginspecteurs de inwoners van Noord-Holland gevraagd om mee te denken. Tussen de ruim 140 inzendingen zaten ontzettend veel leuke en creatieve namen. Met leuke verwijzingen naar het werk van de weginspecteurs en de provincie Noord-Holland. De jury, waar uiteraard ook weginspecteurs in zaten, heeft een top 3 van stoere namen geselecteerd: Bikkel, Bumpy en Hecto.

Het is nu aan het publiek om de naam van het Leeuwtje te bepalen. Stem via deze link vóór 5 april op de naam van uw keuze. 

leeuw