Nachtafsluiting Fokkerweg bij Schiphol-Oost (N232)

(29 maart 2018)

Door werkzaamheden aan het project HOV Schiphol-Oost wordt de Fokkerweg (N232) ter hoogte van Schiphol-Oost in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 april afgesloten voor verkeer in de richting van Hoofddorp.

De komende periode gaat aannemer Van Gelder-Mobilis verder aan de slag met de bouw van de fly-over en de realisatie van de aansluiting op de Fokkerweg. Om een veilige werkomgeving voor de bouwers te creëren wordt een van de rijstroken op de Fokkerweg, over een lengte van ongeveer 2 kilometer, ingericht als werkvak.

Kaartje werkzaamheden Fokkerweg

Afsluiting Fokkerweg nacht van 3 op 4 april

De Fokkerweg in de richting van Hoofddorp wordt van dinsdag 3 april 20.00 uur tot woensdag 4 april 05.00 uur afgesloten voor verkeer, in verband met het plaatsen van de wegafzetting. De omleidingsroute voor het verkeer richting Hoofddorp wordt aangegeven via borden langs de weg. De route loopt over de N231: de Bosrandweg, de Legmeerdijk en vervolgens over de Burgemeester Brouwerweg. 

De lijnbus van Connexxion rijdt via de normale route en wordt door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid. De Brugstraat richting Schiphol-Oost blijft vanuit beide richtingen bereikbaar. Het verkeer richting de A9 kan gewoon gebruik maken van de Fokkerweg.

Eén rijstrook richting Hoofddorp vanaf 4 april

Vanaf woensdag 4 april is op de Fokkerweg richting Hoofddorp een wegversmalling over een traject van ongeveer 2 kilometer vanaf de Brugstraat. Er is dan voor het verkeer richting Hoofddorp slechts een van de 2 rijstroken beschikbaar. Dit kan, met name in de spits, leiden tot extra reistijd.

Project HOV Schiphol-Oost

De komende maanden wordt gestart met de aanpassingen van de Fokkerweg en de aanleg van de busbaan.

De provincie Noord-Holland informeert de omgeving en de weggebruikers binnenkort over de werkzaamheden, afsluitingen en eventuele omleidingsroutes.

Kijk voor meer informatie op www.hovschipholoost.nl. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan ook.