Weginspecteurs zoeken naam voor troostleeuwtje

(06 maart 2018)

In Noord-Holland rijdt met alle weginspecteurs van de provincie een troostleeuwtje mee. Maar hoe moet dit sympathieke knuffeltje heten? Doe mee met de prijsvraag.

Het troostleeuwtje rijdt niet alleen mee voor de gezelligheid, het wordt gegeven aan kinderen die betrokken zijn bij een verkeersongeval, om ze een beetje af te leiden en te troosten. Maar het knuffeltje heeft alleen nog geen naam. De weginspecteurs vragen daarom alle inwoners van Noord-Holland mee te denken. Weet jij een leuke naam? Geef vóór 25 maart 2018 jouw naam door via dit formulier. Wie weet krijgt het leeuwtje straks jouw gekozen naam, en win jij deze knuffel én een kijkje achter de schermen bij onze weginspecteurs.

Op de prijsvraag zijn deze voorwaarden van toepassing.

filmpje leeuwtjes

Weginspecteurs zijn heel belangrijk

De provincie doet er alles aan om haar wegen zo veilig mogelijk te houden. Toch gebeuren er nog kleine en grote ongelukken. De weginspecteurs van de provincie Noord-Holland zijn altijd bij incidenten aanwezig om de hulpdiensten te assisteren en om het verkeer in goede banen te leiden. Maar dat is zeker niet de enige taak van onze weginspecteurs. Zij zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat de wegen vrij zijn van gevaarlijke objecten. En zij controleren of wegwerkzaamheden veilig worden uitgevoerd, niet alleen voor het verkeer, maar ook voor de mensen die aan de weg werken.

Meer weten over onze weginspecteurs?

Weginspecteur Jan vertelt meer over zijn werk (video).

Vragen en tips voor onze weginspecteurs?

Neem contact op via het Servicepunt 0800 – 0200 600 (gratis) of via Twitter @ProvincieNH en Facebook @NoordHolland.