Werkzaamheden Burgervlotbrug in Schagen uitgesteld

(01 maart 2018)

De herstelwerkzaamheden aan de Burgervlotbrug in Schagen kunnen maandag 5 maart nog niet van start gaan. Het schip met de benodigde onderdelen is vast komen te liggen door de grote hoeveelheid ijs.

Gebiedsaannemer WaakSaam was woensdag 28 febuari met een kraanschip onderweg naar de Burgervlotbrug onder begeleiding van een ijsbreker, maar kon vanaf Den Oever niet verder varen. Het schip ligt momenteel vast en kan pas weer verder varen als de weeromstandigheden verbeteren. Ook als de onderdelen ter plaatse zijn, kunnen de weersomstandigheden dusdanig zijn dat het niet werkbaar is voor de werknemers van WaakSaam.

Omwonenden ontvangen een brief van WaakSaam over het verloop van de werkzaamheden.

Herstel Burgervlotbrug

In opdracht van de provincie Noord-Holland voert aannemer WaakSaam de reparatie van de Burgervlotbrug uit. Het gaat om herstel van de aangevaren brug, uitvoeren van onderhoud en het maken van stalen remmingswerken die de Burgervlotbrug beter beschermen tegen aanvaringen.

Meer informatie

WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van de provincie Noord-Holland tot juni 2025 vaarwegen, wegen, kunstwerken, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland.

Vragen over de werkzaamheden? Neem contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of mail naar servicepunt@noord-holland.nl of kijk op: www.waaksaam.com/nieuws