Spoedreparatie Vlotbrug ’t Zand in gemeente Schagen

(30 mei 2018)

De provincie voert in de avond en nacht van 4 op 5 juni een spoedreparatie uit op Vlotbrug ’t Zand. Een plaat op het dek van de brug moet vervangen worden.

Gebiedsaannemer WaakSaam voert het werk uit en repareert gelijktijdig de slijtlaag op diverse plekken.

Vlotbrug

Planning

Overdag wordt de vlotbrug intensief gebruikt. Om de overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken wordt in de avond en nacht gewerkt: van maandag 4 juni 21.00 uur tot dinsdag 5 juni 06.30 uur. Mogelijk is een extra avond of nacht nodig, dit wordt tijdig bekend gemaakt.

Omleiding voor gemotoriseerd verkeer

Om dit onderhoud uit te kunnen voeren is Vlotbrug ’t Zand tijdens de werkzaamheden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Nood- en hulpdiensten worden zo nodig over de vlotbrug begeleid.

(Brom-)fietsers en voetgangers onder begeleiding over de brug

Voetgangers, bromfietsers en fietsers kunnen onder begeleiding van verkeersregelaars lopend gebruik maken van de brug.

Hinder voor scheepvaart

Het Noordhollandsch Kanaal wordt niet gestremd. Wel dient de scheepvaart rekening houden met maximaal 30 minuten oponthoud.

Meer informatie?

Vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of mail naar servicepunt@noord-holland.nl.

WaakSaam

Gebiedsaannemer WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van vaarwegen, wegen, bruggen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Op www.waaksaam.com staat meer over WaakSaam. U kunt zich daar ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.