Onderhoudswerkzaamheden bij bushalte Driemondweg (N236)

(22 november 2018)

De provincie voert van maandag 26 november tot en met vrijdag 7 december 2018 werkzaamheden uit aan het wegdek van de N236 ter hoogte van de bushalte aan de Driemondweg.

De weg is daar afgelopen jaar verzakt, waardoor er scheuren zijn ontstaan in het wegdek bij de bushalte en het fietspad.

Halte en fietspad tijdelijk afgezet

Aannemer BAM Infra voert diverse onderhoudswerkzaamheden uit om het asfalt volledig te herstellen. Om veiligheidsredenen worden de bushalte en het fietspad tijdelijk afgezet. Er wordt aan het wegdek gewerkt tussen 07.00 uur en 19.00 uur.

Omleiding fietsers

Doorgaand gemotoriseerd verkeer op de N236 ondervindt vrijwel geen hinder van de werkzaamheden. Ook bestemmingsverkeer en de nood- en hulpdiensten kunnen gewoon van de N236 gebruik blijven maken. Voor fietsers wordt een korte omleidingsroute ingesteld. Deze is met gele borden langs de weg aangegeven. De bushalte ter hoogte van de Driemondweg en restaurant The Colour Kitchen Langerlust is gedurende deze twee weken buiten gebruik. Busreizigers wordt geadviseerd gebruik te maken van de bushalte bij de begraafplaats.