Afsluiting Voetakkers en Raadhuislaan in Lutjebroek

(08 oktober 2018)

Voor het afwerken van het viaduct zijn de Voetakkers en Raadhuislaan in Lutjebroek van woensdag 24 oktober 6.00 uur tot en met vrijdag 2 november 17.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het verkeer wordt omgeleid.

In opdracht van de provincie Noord-Holland voert bouwbedrijf Heijmans de werkzaamheden aan de toekomstige N307 uit, als onderdeel van het project N23 Westfrisiaweg.

Luchtfoto

Wat gaat er gebeuren?

De onderdoorgang van het viaduct wordt afgewerkt. Hiervoor worden onder andere voorzetwanden geplaatst en de weg ingericht.

Wanneer zijn de werkzaamheden?

Woensdag 24 oktober 6.00 uur tot en met vrijdag 2 november 17.00 uur.

Verkeershinder en omleidingsroutes

De Voetakkers wordt ter hoogte van het viaduct afgesloten. Afsluiting geldt dan ook voor de Raadhuislaan. Het gemotoriseerd verkeer wordt via de Slimweg (blauwe lijn) en via de Florasingel (paarse lijn) omgeleid. (Brom)fietsers worden langs de werkzaamheden geleid. Doorgaand verkeer op de N506 heeft gewoon doorgang.

Omleiding

Toekomstige situatie

De Voetakkers wordt door rotondes met de toe- en afritten van de toekomstige N307 (huidige N506) verbonden. De N307 gaat via een viaduct over de Voetakkers heen. Aan de oostzijde komt een vrijliggend fietspad onder het viaduct door.