Afsluiting Westdijk (N244) bij Zuidschermer tijdens avonden en nachten

(29 oktober 2018)

De provincie Noord-Holland verricht in de avonden en nachten van 29 tot en met 31 oktober asfalteringswerkzaamheden op de Westdijk (N244) bij Zuidschermer. Er wordt gewerkt tussen Omval en de Kogerpolderbrug.

Benen van erkers tijdens asfalteringswerkzaamheden

Afsluitingen avonden en nachten

De werkzaamheden aan de N244 vinden plaats in de avonden en nachten van maandag 29 tot en met woensdag 31 oktober van 20.00 tot 05.00 uur, waarvan de 2e nacht van 30 op 31 oktober geldt als een reservenacht. De weg wordt afgesloten tussen de aansluiting met de N242 (Omval) en de aansluiting met de N246 (Kogerpolderbrug), zodat het werk veilig kan worden uitgevoerd.

Omleidingsroute

Het verkeer wordt omgeleid via de N243 en de Zuidervaart. Overdag is de weg voor alle verkeer normaal toegankelijk.

Enige hinder mogelijk

Enige geluidshinder in avonden en nachten is mogelijk omdat freeswerkzaamheden nodig zijn. Daarnaast is er mogelijke hinder door omleidingen. Weggebruikers moeten rekening houden met een mogelijke vertraging van 10 tot 30 minuten. De provincie Noord-Holland stelt alles in het werk om overlast tot een minimum te beperken.
 

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden en omleidingsroutes worden ook geplaatst op onze website www.gebiedscontractmiddennoord.nl en zijn te volgen via Twitter (@ProvincieNH).