Asfalteringswerkzaamheden A.C. de Graafweg (N241): afsluiting avonden en nachten

(22 oktober 2018)

De provincie Noord-Holland voert in de avonden en nachten van 23 tot en met 25 oktober asfaltherstelwerkzaamheden uit op de A.C. de Graafweg (N241) bij Wognum.

Er wordt gewerkt vanaf de rotonde naar de Nieuweweg, over het viaduct tot de op- en afrit van de A7.

Afsluiting avonden en nachten

De werkzaamheden vinden plaats van dinsdag 23 oktober van 23.00 uur tot woensdag 24 oktober 5.00 uur en van woensdag 24 oktober 23.00 uur tot donderdag 25 oktober 5.00 uur. De A.C. de Graafweg wordt afgesloten vanaf de rotonde naar de Nieuweweg, over het viaduct tot de op- en afrit van de A7, zodat het werk veilig kan worden uitgevoerd.

Omleidingen

Het verkeer vanaf de N241 richting de A7 naar Hoorn en Den Oever wordt omgeleid via de Nieuweweg richting oprit 9 Hoorn-Noord. Verkeer vanaf de A7 richting Wognum en Opmeer wordt omgeleid via de A7 afrit 10a Abbekerk, Tuinstraat en D. de Vriesstraat. Overdag is de weg voor alle verkeer normaal toegankelijk.

Enige hinder mogelijk

in de betreffende avonden en nachten is enige geluidshinder mogelijk omdat freeswerkzaamheden nodig zijn. Daarnaast moet rekening gehouden worden met mogelijke hinder door omleidingen. De provincie stelt alles in het werk om de overlast tot een minimum te beperken. 

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.

De werkzaamheden en omleidingsroutes worden ook geplaatst op de website www.gebiedscontractmiddennoord.nl en zijn te volgen via Twitter (@ProvincieNH). 

Uitgelicht