Asfalteringswerkzaamheden Dijksweg (N239): afsluiting avond en nacht

(24 oktober 2018)

In de avond en nacht van 25 op 26 oktober voert de provincie Noord-Holland de uitgestelde herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt op de N239 (Nieuwe Niedorp)

De werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties tussen de aansluiting met de N242 en de Alkmaarseweg.

Afsluiting avond en nacht

De werkzaamheden aan de N239 vinden plaats in de avond en nacht van donderdag 25 oktober 20.00 uur tot vrijdag 26 oktober 05.00 uur. De weg wordt dan afgesloten tussen de rotonde naar de Ooievaarsweg tot de aansluiting met de Alkmaarseweg, zodat het werk veilig kan worden uitgevoerd. Verkeersregelaars en de uitvoerder zorgen ervoor dat de woningen aan het traject bereikbaar blijven voor bewoners.

Omleiding

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N242. Overdag is de weg voor alle verkeer normaal toegankelijk.

Enige geluidshinder mogelijk

Door de onderhoudswerkzaamheden is enige geluidshinder in de avond en de nacht mogelijk. Daarnaast moet rekening gehouden worden met mogelijke hinder door omleidingen. De provincie stelt alles in het werk om overlast tot een minimum te beperken.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.

De werkzaamheden en omleidingsroutes worden ook geplaatst op onze website www.gebiedscontractmiddennoord.nl en zijn te volgen via Twitter (@ProvincieNH). 

 

Uitgelicht