Asfalteringswerkzaamheden Kanaalweg (N504) Schoorldam: afsluiting avond en nacht 18 oktober

(15 oktober 2018)

De provincie Noord-Holland verricht in de avond en nacht van 18 op 19 oktober herstelwerkzaamheden aan het asfalt op de Kanaalweg (N504) in Schoorldam.

De werkzaamheden vinden plaats op de afslag van de N9 richting Schoorl, ter plaatse van de rotonde bij de Schoorldammerbrug richting de viaduct over de Rijksweg.

Afsluiting avond en nacht

De werkzaamheden aan de N504 vinden plaats in de avond en nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 oktober, tussen 20.00 uur en 05.00 uur. De weg wordt dan afgesloten zodat het werk veilig kan worden uitgevoerd. Al het verkeer wordt omgeleid. Overdag is de weg voor al het verkeer normaal toegankelijk.

Omleidingsroutes

Het verkeer vanuit Schoorldam (Kanaalweg) en Alkmaar (N9) richting Schoorl wordt omgeleid via de parallelweg. Voor het overige verkeer zijn er geen omleidingsroutes. Na 05.00 uur is de weg voor al het verkeer normaal toegankelijk.

Enige hinder mogelijk

Enige geluidshinder in de avond en nacht is mogelijk omdat freeswerkzaamheden nodig zijn. Daarnaast moet rekening gehouden worden met mogelijke hinder door de omleiding. De provincie stelt alles in het werk om overlast tot een minimum te beperken.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.

De werkzaamheden en omleidingsroutes worden ook geplaatst op onze website www.gebiedscontractmiddennoord.nl en zijn te volgen via Twitter (@ProvincieNH).