Asfalteringswerkzaamheden N241 Verlaat - Wognum: afsluiting avonden/nachten

(05 oktober 2018)

De provincie Noord-Holland verricht in de avonden en nachten van 9 tot en met 12 oktober 2018 werkzaamheden op de A.C. de Graafweg (N241). Herstelwerkzaamheden worden aan het asfalt uitgevoerd op diverse locaties tussen Verlaat en Wognum.

Asfalteringswerkzaamheden

Afsluiting in avonden en nachten

De werkzaamheden aan de N241 vinden plaats in de avonden en nachten van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 oktober, tussen 20.00 en 5.00 uur. De weg wordt dan afgesloten tussen Verlaat en Wognum, zodat het werk veilig kan worden uitgevoerd. Het verkeer wordt omgeleid via de Oosteinderweg en de Nieuweweg. Overdag is de weg voor alle verkeer normaal toegankelijk.

Enige hinder mogelijk

Enige geluidshinder in avonden en nachten is mogelijk vanwege de freeswerkzaamheden. Daarnaast moet rekening gehouden worden met mogelijke hinder door omleidingen. De provincie stelt alles in het werk om overlast tot een minimum te beperken.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 - 020 06 00 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn bovendien te volgen via de website van Gebiedscontract Midden-Noord of Twitter (@ProvincieNH).

Uitgelicht