IJsselmeerkust? Vertel!

(09 oktober 2018)

Regionaal stimuleringsprogramma De Kop Werkt! maakt een interactieve wandel- en fietsroute langs de kust van het IJsselmeer. Via QR-codes krijgen recreanten meer informatie over de omgeving. Hiervoor zoekt de organisatie verhalen over de IJsselmeerkust.

Riet

Insturen

Van de dijkdoorbraak van 1945 in de Wieringermeer tot de aanleg van de Afsluitdijk. Elk verhaal over de kust van het IJsselmeer is welkom. Opsturen kan via het online formulier.

3, 2, 1… actie!

Uit de inzendingen worden meeslepende verhalen geselecteerd. Wie weet word jij wel uitgenodigd om je verhaal te vertellen op camera. De beelden worden gebruikt voor de interactieve route en worden misschien zelfs uitgezonden via NH Media.

De Kop Werkt!

De wandel- en fietsroute langs de IJsselmeerkust is een project dat valt onder ‘De Kop Werkt!’. De Kop Werkt! is een regionaal stimuleringsprogramma van de vier kopgemeenten Texel, Den Helder, Hollands Kroon en Schagen en de provincie Noord-Holland. Zij werken samen aan een toekomstbestendige regio. Daarbij gaat het om de ontwikkeling van havens, agribusiness, energiesector, toerisme, bereikbaarheid en leefomgeving.

Meer informatie vind je op de website van De Kop Werkt! www.dekopwerkt.nl.