Informatieavond Herinrichting A.C. de Graafweg (N241) levert 3 vertegenwoordigers op

(10 oktober 2018)

Tijdens een informatieavond op 3 oktober over de groene voorzieningen binnen het landschappelijk inpassingsplan van de herinrichting A.C. de Graafweg (N241) zijn 3 vertegenwoordigers gekozen om met de provincie in gesprek te gaan.

De 3 vertegenwoordigers (gebied tussen Het Verlaat en Opmeer) gaan later dit jaar, tijdens een plenaire terugkoppeling over het landschappelijk inpassingsplan, samen met de provincie Noord-Holland verder in gesprek. Zij onderhouden de contacten met de andere aanwezigen van deze informatieavonden.

In totaal waren ruim 30 betrokkenen en geïnteresseerden aanwezig bij deze eerste van 3 informatieavonden. De aanwezigen, die in groepen uiteen waren gegaan, kregen de gelegenheid ideeën aan te dragen. Per groep is daarvan een top 3 samengesteld. Zo worden onder andere de bloemrijke bermen omarmt. Lokale en specifiek aangedragen oplossingen worden nog eens tegen het licht gehouden en, indien mogelijk, in het ontwerp ingepast.

Nog 2 informatieavonden

De overige informatieavonden vinden plaats op donderdag 11 oktober bij de Speulderai in Opmeer en op woensdag 17 oktober bij Wijngaard Saalhof in Wognum.

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar: n241acdegraafweg@noord-holland.nl.

Uitgelicht