Nachtafsluiting Fokkerweg bij Schiphol-Oost (N232)

(08 oktober 2018)

Door wegwerkzaamheden is de Fokkerweg (N232) ter hoogte van Schiphol-Oost in de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 oktober afgesloten voor verkeer in de richting van de A9.

De werkzaamheden maken onderdeel uit van het project HOV Schiphol-Oost.

N232

Momenteel voert aannemer Van Gelder-Mobilis werkzaamheden uit langs de Fokkerweg. Ter hoogte van Zuideinde/P65 realiseert de aannemer een nieuwe R-net bushalte. Om een veilige werkomgeving voor de bouwers te creëren wordt 1 van de rijstroken op de Fokkerweg, ter hoogte van de Schipholdijk, ingericht als werkvak.

Nachtafsluiting

De Fokkerweg in de richting de A9 is van dinsdag 9 oktober 20.00 uur tot woensdag 10 oktober 6.00 uur afgesloten voor verkeer. De omleidingsroute voor het verkeer richting de A9 wordt aangegeven via borden langs de weg. De route loopt over de N201 en N231: over de Burgemeester Brouwerweg, de Legmeerdijk en vervolgens over de Bosrandweg.

De lijnbus van Connexxion rijdt via de normale route en wordt door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid. De Brugstraat richting Schiphol-Oost blijft vanuit beide richtingen bereikbaar. Het verkeer in de richting van Aalsmeer kan gewoon gebruikmaken van de Fokkerweg.

Omleidingsroute

1 rijstrook richting de A9

Vanaf 10 oktober is de Fokkerweg vanaf de Schipholdijk, richting de A9 over een traject van circa 300 meter tijdelijk versmald. Er is daar voor het verkeer richting de A9 slechts 1 van de 2 rijstroken beschikbaar. Deze afzetting duurt tot medio november 2018.