Start werkzaamheden Legmeerdijk (N231)

(30 april 2019)

De provincie Noord-Holland start 1 mei om 20.00 uur met de onderhoudswerkzaamheden aan de Legmeerdijk (N231) fase 1 om de doorstroming en de verkeersveiligheid te verbeteren.

Het bestaande asfalt wordt verwijderd, waarna het wegdek wordt voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Daarna wordt de bermverharding en de markering aangebracht. De Legmeerdijk is daarom vanaf 1 mei 20.00 uur tot maandag 6 mei 5.00 uur afgesloten vanaf de kruising met de Beneluxbaan tot aan de ingang van Tuincentrum Ranzijn. Hierdoor is de kruising met de Aalsmeerderweg en de Schweitzerlaan buiten gebruik.

Omleidingsroutes

De weg wordt volledig afgesloten voor het auto- en fietsverkeer. Het verkeer wordt middels borden omgeleid. De meest actuele routes vindt u op de pagina van de N231. Naast de inrit van het bedrijf Loogman die vanaf de Legmeerdijk op de Aalsmeerderweg uitkomt, wordt een bypass gecreëerd zodat het verkeer komend van de Aalsmeerderweg, de kruising van de Legmeerdijk/Beneluxbaan op kan rijden.
Voor fietsers geldt dat zij worden verzocht om te rijden via de Marshallsingel, Tolheksbos, Sparrendaal en Schweitzerlaan richting Legmeerdijk-Noord en vice versa.

Publieksinformatiepunt

Langs de Bosrandweg staat ter hoogte van de parkeerplaats bij het Schinkelbos een publieksinformatiepunt. Dit informatiepunt is volledig biobased ingericht. Dit betekent dat het van natuurlijke materialen is gemaakt. Het is elke donderdag geopend van 12.30 tot 16.30 uur.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 - 0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl of kijk op www.noord-holland.nl/n231.