Mobiliteitsplan Formule 1 ter inzage

(20 december 2019)

De organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) heeft bij de gemeente Zandvoort de aanvraag voor 3 evenementenvergunningen en 1 ontheffing APV ingediend. Onderdeel van deze aanvragen is het mobiliteitsplan en een veiligheidsplan.

De aanvragen zijn vanaf vrijdag 20 december online in te zien en bij de publieke balie van de gemeente Zandvoort voor een periode van 4 weken. Tot en met 17 januari 2020 kan iedereen een reactie geven via een reactieformulier.

Mobiliteitsplan voor de Formule 1 in Zandvoort ligt ter inzage.
 
In het mobiliteitsplan staat hoe de organisator van het evenement, Dutch Grand Prix (DGP), de Formule 1-bezoekers naar het circuit laat komen en weer veilig naar huis laat afreizen. Daarnaast worden in het plan maatregelen genoemd om de bewoners van Zandvoort en van omliggende gemeentes zoveel mogelijk ruimte en bewegingsvrijheid te bieden tijdens het evenement. Het plan is opgesteld in afstemming met de buurgemeenten, de provincie Noord-Holland, NS, Prorail, Connexxion en P+R locaties. Meer informatie staat op de website van de gemeente Zandvoort.

Uitgelicht