Kapwerkzaamheden Industrieweg Wormerveer

(11 februari 2019)

Om de N246 veiliger te maken, verlegt de provincie Noord-Holland op sommige plaatsen het fietspad, de rijbaan of de sloot. Om daarvoor ruimte te maken, worden bomen gekapt tussen de Industrieweg en de N246 (Wormerveer).

Kappen

De kapwerkzaamheden starten vrijdag 15 februari 2019 en gaan verder na het weekend op maandag 18 februari en dinsdag 19 februari. De gemeente Zaanstad heeft voor de kapwerkzaamheden een vergunning afgegeven. Rondom deze locatie worden later in het project weer bomen teruggeplant.

Verkeersmaatregelen

Tijdens het kappen van de bomen zijn er tijdelijke verkeersmaatregelen, zodat de werkzaamheden veilig verlopen. Hiervan ondervindt het verkeer nauwelijks hinder. Wel wordt een aantal parkeerplaatsen aan de Industrieweg (tegenover Rijkhoff Staalbouw) tijdens de werkzaamheden afgesloten voor een periode van maximaal 3 dagen. Vanaf uiterlijk woensdag 20 februari zijn de parkeerplaatsen weer te gebruiken.

Informatie en vragen

Neem voor vragen en opmerkingen over dit project contact op met het Servicepunt Provincie Noord-Holland via het gratis telefoonnummer 0800 – 0200 600 of stuur een e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl. Volg het project ook op Facebook via Trajectonderhoud N246-N244.

 

Uitgelicht