Onderzoek naar kabels en leidingen voor herinrichting N239

(20 februari 2019)

De provincie Noord-Holland verricht van woensdag 20 februari tot en met vrijdag 1 maart onderzoek naar de ligging van kabels en leidingen rond de N239.

N239 Koggenrandweg vanuit de lucht gezien

In verband met dit onderzoek worden op verschillende locaties proefsleuven gegraven. Het onderzoek is nodig voor het ontwerp van de herinrichting van de N239 Nieuwe Niedorp–Lambertschaag.

Verkeersmaatregelen

Proefsleuven zijn smalle, langwerpige gaten van enkele meters diep. De sleuven worden afgezet door middel van hekwerk. De werkzaamheden vinden plaats tussen 9.00 en 15.00 uur. Tijdens de werkzaamheden geldt een snelheidsbeperking voor verkeer. Overlast voor de omgeving blijft verder beperkt.

De proefsleuven worden aangebracht in de bermen rond de kruising Westfriesedijk–Langereis, de kruising Westfriesedijk–Alkmaarseweg/De Rieput en de kruising Westfriesedijk–Zuiderzeestraat/Koggenrandweg.

Meer informatie

Met vragen kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.