Afsluiting afslag Schagerweg (N245) naar Nauertogt bij Broek op Langedijk

(31 januari 2019)

De provincie voert in de avond en nacht van 7 op 8 februari herstelwerkzaamheden uit aan de vangrail op de Schagerweg (N245), bij de afslag naar de Nauertogt richting Broek op Langedijk. De afslag wordt hierbij afgesloten. Het verkeer vanuit het zuiden wordt omgeleid.

Afslag afgesloten

De werkzaamheden op de N245 bij de kruising met de Nauertogt vinden plaats van donderdagavond 7 februari 21.00 uur tot vrijdagochtend 8 februari 5.00 uur. Tijdens de afsluiting geldt voor het verkeer vanuit het zuiden een maximale snelheid van 50 kilometer per uur. Deze weggebruikers moeten rekening houden met een vertraging van 5 tot 10 minuten. Het verkeer op de N245 vanuit het noorden heeft geen snelheidsbeperking.  

Omleidingsroute

Het verkeer op de N245 vanuit het zuiden dat rechts afslaat naar de Nauertogt wordt omgeleid via de N504 en de Westelijke Randweg. De N245 blijft vanuit het noorden gewoon open voor verkeer.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden en omleidingsroutes worden ook geplaatst op de website van Gebiedscontract Midden-Noord en zijn te volgen via Twitter (@ProvincieNH). 

Benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij nachtwerkzaamheden? Lees dan het artikel 'Krachten in de nacht' in de nieuwe &Holland.