Werkzaamheden A.C. de Graafweg (N241) tussen Verlaat en de A7 bij Wognum

(22 januari 2019)

De provincie Noord-Holland verricht van 27 januari tot en met 15 maart tussen 7.00 en 17.00 uur onderzoekswerkzaamheden op en naast de A.C. de Graafweg (N241), vanaf de aansluiting Verlaat tot met de aansluiting met de A7 bij Wognum. Het verkeer heeft beperkte hinder van deze werkzaamheden.

Het verkeer wordt in 1 richting om het werk geleid, terwijl het verkeer in de andere richting gebruik maakt van de beschikbare rijstrook. Het (brom)fietsverkeer op het fietspad wordt plaatselijk in 2 richtingen op het fietspad om het werk geleid.

Wegwerkzaamheden

Aanpaste snelheid

De werkzaamheden op de A.C. de Graafweg (N241) vinden overdag plaats. Voor het verkeer dat daar op deze provinciale langsrijdt geldt een maximale snelheid van 50 kilometer per uur, zodat de onderzoeken veilig worden uitgevoerd. Weggebruikers moeten rekening houden met een vertraging van ongeveer 5 minuten.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 – 020 06 00 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden en omleidingsroutes worden ook geplaatst op onze website www.noord-holland.nl/n241acdegraafweg en zijn te volgen via Twitter (@ProvincieNH). 

Uitgelicht