GO!-NH teams Duurzame Mobiliteit schitteren tijdens Demo Week

(04 juli 2019)

Na 3 maanden accelereren vond in de week van 17 tot en met 21 juni Demo Week plaats. De 8 teams van GO!-NH Accelerator Duurzame Mobiliteit 2019 stonden op het podium van verschillende events. Met Demo Day werd de derde editie van het Acceleratorprogramma beëindigd.

Vanuit het Pharosgebouw in Hoofddorp gaven de GO!-NH-teams een boost aan de vernieuwende smart mobility innovaties. Ze presenteerden hun innovaties aan de 150 genodigden waaronder opinieleiders, investeerders en beleidsmakers. De afgelopen 3 maanden werkten de teams met hulp van experts aan hun propositie, groei, ambitie en andere uitdagingen. Ze kregen daarbij begeleiding van professionals uit het bedrijfsleven. Verder kregen ze coaching om vaardigheden zoals pitchen te ontwikkelen. Lees hier meer over de teams. Ook stonden GO!-NH Alumniteams in de spotlight. Op diverse podia in de regio presenteerden zij hun innovatie.

GO-NH teams Demo Day
Go!-NH teams Demo Day

Demo Day werd geopend door gedeputeerde Edward Stigter van Klimaat en Energie. Dit was het eerste openbare optreden van Stigter in zijn nieuwe rol. “Als dit representatief is voor een ‘werkdag’, dan vind ik mijn portefeuille nog leuker en interessanter dan verwacht.”  Vervolgens werden alle teams geïntroduceerd met een video van 1 minuut en had dagvoorzitter Judith de Bruijn voor de teams enkele vragen in petto. Het tweede deel van de middag waren er breakoutsessies. 

De teams waren de hele week aanwezig op verschillende evenementen. Zo stonden ENDAN Pioneers, CargoLedger, OpenWaste en alumniteams EvaNet en CityHub op het podium bij WeMakeTheCity. Ze sleepten daarnaast verschillende prijzen in de wacht. OpenWaste won hier de ‘New Kids on the Block Award’ voor beste innovatie van de categorie Green Logistics en EvaNet won de allround prijs voor beste team! Ook waren er GO!-NH teams aanwezig op het Smart City Event in Den Haag: Parksen, SeaBubbles, Djustin en alumniteams Evanet en LiveMobility.

Over GO!-NH 

GO!-NH is het groeiversnellingsprogramma van de provincie Noord-Holland dat startups en mkb’ers ondersteunt bij het op de markt brengen van innovatieve producten en diensten op het gebied van circulaire economie en duurzame mobiliteit. GO!-NH is onderdeel van de mkb innovatie-instrumenten. Met Demo Day krijgen deelnemers de kans om launching costumers, partners of investeerders te vinden. Ook de andere innovatie-instrumenten krijgen een podium op Demo Day. Zo was PIM aanwezig en presenteerde de provincie Noord-Holland een sessie over hun werkzaamheden op het gebied van mobiliteit.

In 2019 vindt er nog 1 editie van GO!-NH plaats. Eind september starten de selectiedagen van de accelerator circulaire economie. De inschrijving is geopend, meld je aan voor 9 september

Uitgelicht