Start werkzaamheden Bosrandweg en Legmeerdijk (N231)

(08 maart 2019)

De provincie Noord-Holland start 15 maart met de onderhoudswerkzaamheden aan de N231 om de doorstroming en de verkeersveiligheid te verbeteren.

De werkzaamheden vinden plaats tussen de Bosrandbrug tot en met de rotonde Japanlaan/Meerlandenweg. De meest actuele planning is te vinden op de pagina van de N231. Alle ontwikkelingen binnen het project worden ook in de BouwApp gedeeld. De BouwApp is gratis te downloaden via de Google Play Store of App store. In de app is het project te vinden onder de naam ‘N231’. Om altijd op de hoogte te zijn over dit project kan het aan ‘uw favorieten’ worden toegevoegd.

Publieksinformatiepunt

Langs de Bosrandweg staat ter hoogte van de parkeerplaats bij het Schinkelbos een publieksinformatiepunt. Dit informatiepunt is volledig biobased ingericht. Dit betekent dat het van natuurlijke materialen is gemaakt. Het is elke donderdag geopend van 12.30 tot 16.30 uur.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 - 0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl of kijk op www.noord-holland.nl/n231.

Uitgelicht