Teams GO!-NH vliegen door de Bootcampdagen Accelerator Duurzame Mobiliteit 2019

(20 maart 2019)

De 9 teams van GO!-NH stortten zich volop op ontwikkeling in de Bootcampdagen van de Accelerator Duurzame Mobiliteit. De Bootcamp vond plaats van 8 tot en met 11 maart 2019. De teams werkten onder begeleiding van experts aan hun propositie, groei, ambitie en andere uitdagingen.

GO!-NH is het groeiversnellingsprogramma van de provincie Noord-Holland. Het programma ondersteunt start-ups en mkb’ers bij het op de markt brengen van innovatieve producten/diensten op het gebied van circulaire economie en duurzame mobiliteit.

Tijdens de selectiedagen in maart 2019 werden in totaal 9 teams geselecteerd om mee te doen aan de GO!-NH Accelerator Duurzame Mobiliteit. Met het programma helpt GO!-NH ondernemers van de ideefase tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. De volgende 3 maanden van het Acceleratorprogramma worden de teams met verschillende workshops begeleid om hun innovatie verder te ontwikkelen en te valideren. Dankzij trainingen en professionele ondersteuning van experts uit de praktijk worden de deelnemers begeleid bij het ontwikkelen van hun vaardigheden. Hiermee maken de ondernemers in enkele maanden stappen die normaal gesproken een jaar duren. De deelnemers presenteren tijdens Demo Day op 20 juni hun innovatieve product of dienst aan een breed netwerk. Op deze manier krijgen ze de kans om launching customers, partners of investeerders te vinden.

Accelerator Circulaire Economie 2019

De inschrijving voor de GO!-NH Accelerator Circulaire Economie staat nu open. Kom langs tijdens de GO!-NH introductiebijeenkomsten op verschillende locaties in Noord-Holland en leer op een interactieve manier wat GO!-NH en de diverse regionale en industrie Challenges voor je kunnen betekenen.

Introductiebijeenkomsten Accelerator Circulaire Economie 2019

  • 17 april 2019 – CIRCL – Gustav Mahlerplein 1 B – Amsterdam – 15:30 – 18:00 – Aanmelden
  • 15 mei 2019 -IDEA – Bergerweg 200 Gebouw C – Alkmaar – 15:30 – 18:00 – Aanmelden
  • 29 mei 2019 – IMediacentrum – Joop van Den Endeplein 1 – Hilversum – 15:30 – 18:00 – Aanmelden
  • 20 juni Introductiebijeenkomst als onderdeel van DemoDay Accelerator Duurzame Mobiliteit. Locatie en aanmelden volgt.

Uitgelicht