Voorlichting over MIT-regeling op 26 maart

(25 maart 2019)

PIM NH en de provincie Noord-Holland houden op dinsdag 26 maart 2019 een voorlichtingsbijeenkomst over de mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT-regeling).

Tijdens de bijeenkomst geven experts van de provincie Noord-Holland meer informatie over de MIT-regeling in Noord-Holland. Ook vertellen subsidieadviseurs van de provincie meer over de selectieprocedure van de MIT-regeling. Daarnaast geeft PIM NH voorlichting over hoe zij kunnen helpen bij het aanvragen van een MIT-subsidie.

De MIT-regeling richt zit op innovaties die passen binnen de agenda’s van de verschillende topsectoren. Dit zijn sectoren waar Nederland in uitblinkt ten opzichte van de rest van de wereld. De sectoren die tot de topsectoren behoren, zijn agri & food, biobased economy, chemie, creatieve industrie, energie, life sciences and health, logistiek, tuinbouw & uitgangsmaterialen en water.

Aanvragen voor haalbaarheidsprojecten kunnen van 9 april tot en met 10 september 2019 om 17.00 uur worden ingediend en worden behandeld op volgorde van ontvangst. Aanvragen voor research & development-samenwerkingsprojecten kunnen van 11 juni tot en met 10 september 2019 om 17.00 uur worden ingediend en worden gerangschikt op een prioriteitenlijst.

Programma

  • 15.15 uur: Inloop
  • 15.30 uur: Welkomstwoord en informatie MIT-regeling door provincie Noord-Holland
  • 15.45 uur: PIM Noord-Holland over aanvragen van MIT-subsidie
  • 16.00 uur: Ronde tafel in 2 groepen: Haalbaarheidsproject en r&d-samenwerkingsprojecten
  • 17.00 uur: Afsluiting en netwerkmoment

Locatie

De DAKKAS
De Witstraat 1a
2011 DV Haarlem

Wil je meer informatie over de MIT-regeling? Meld je dan aan voor dit evenement.