Wegwerkzaamheden N522 Oranjebaan (Amstelveen)

(08 maart 2019)

Het kruispunt van de Oranjebaan (N522) met de Burgemeester Boersweg is wegens werkzaamheden het weekend van 14 maart afgesloten. De gemeente Amstelveen voert hier momenteel werkzaamheden uit.

Op dit moment worden een aantal kruispunten ingericht voor mogelijk toenemende verkeersdrukte. Vanaf 2020 wordt er gewerkt aan de A9 en daarmee wordt verwacht dat parallelwegen drukker worden. De werkzaamheden aan de kruising van de Oranjebaan met de Burgemeester Boersweg is daar een onderdeel van. De kruising wordt zodanig ingericht dat het verkeer in de toekomst soepeler verloopt.

Hinder

Vanaf donderdagavond 14 maart 21.00 uur tot maandagochtend 6.00 uur is de kruising voor al het verkeer afgesloten. Hierdoor is er geen doorgaand verkeer van en naar de A9 mogelijk. Het verkeer vanuit Ouderkerk en de wijk Bankras naar de A9 wordt via de Oranjebaan, Beneluxbaan en Laan van Langerhuize omgeleid (en vice versa). Tussen Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen is doorgaand verkeer wel mogelijk.

Meer informatie

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de gemeente Amstelveen. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Amstelveen.