Start werkzaamheden Legmeerdijk fase 2 (N231)

(13 mei 2019)

De provincie Noord-Holland start 15 mei om 20.00 uur met onderhoudswerkzaamheden aan de Legmeerdijk (N231) fase 2 om de doorstroming en de verkeersveiligheid te verbeteren.

Het bestaande asfalt wordt verwijderd, waarna het wegdek een nieuwe asfaltlaag krijgt. Daarna wordt de bermverharding en de markering aangebracht. De Legmeerdijk is daarom vanaf woensdag 15 mei 20.00 uur tot maandag 20 mei 5.00 uur afgesloten vanaf de ingang van Tuincentrum Ranzijn tot aan de Marshallsingel. Hierdoor is Tuincentrum Ranzijn dan alleen te bereiken via de achteringang aan de Aalsmeerderweg.

Omleidingsroutes

De weg wordt volledig afgesloten voor het auto- en fietsverkeer. Het verkeer wordt via borden omgeleid. De meest actuele routes vindt u op de pagina van de N231. Voor fietsers geldt dat zij worden verzocht om te rijden via de Marshallsingel, Tolheksbos, Sparrendaal en Schweitzerlaan richting Legmeerdijk-Noord en vice versa. 
 

Publieksinformatiepunt

Langs de Bosrandweg staat ter hoogte van de parkeerplaats bij het Schinkelbos een publieksinformatiepunt. Dit informatiepunt is volledig biobased ingericht. Dit betekent dat het van natuurlijke materialen is gemaakt. Het is elke donderdag geopend van 12.30 tot 16.30 uur.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 - 0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl of kijk op www.noord-holland.nl/n231.