Weekendafsluiting Provincialeweg (N246) tussen Middelweg (Starnmeer) en Woudhaven (Kogerpolder)

(21 oktober 2019)

De provincie Noord-Holland legt in november een rotonde aan ter hoogte van De Woude. In de nieuwe situatie kan verkeer uit de richting van De Woude of uit de Starnmeer veiliger invoegen op de N246.

Voor deze werkzaamheden is de N246 2 weekenden afgesloten tussen de afslag Middelweg (Starnmeer) en Woudhaven (Kogerpolder). Fietsers kunnen doorfietsen.

Wanneer?

De weekendafsluitingen zijn van vrijdag 1 november 20.00 uur tot maandag 4 november 5.00 uur en het weekend daarop, van vrijdag 8 november 20.00 uur tot maandag 11 november 5.00 uur.

Bereikbaarheid

Tijdens de weekendafsluitingen blijft De Woude bereikbaar door een tijdelijke weg tussen de N246 en de aanlegplaats voor het pontje (zie kaartje). Deze weg is alleen bereikbaar vanuit de richting Markenbinnen en dus niet vanuit Alkmaar/Purmerend. Het doorgaande verkeer rijdt tijdens de weekendafsluitingen om via de A7, E22, A8 of de A9. De Starnmeer en Kogerpolder blijven bereikbaar via de Middelweg. Hulpdiensten kunnen de werkzaamheden bij spoedritten passeren.

Het project

De werkzaamheden maken deel uit van het groot onderhoud dat de provincie Noord-Holland uitvoert aan de N246 en de N244 van Wormerveer tot Alkmaar. Ook de vernieuwing van de Beatrixbrug en de Kogerpolderbrug maken deel uit van het project. Verder worden de verkeersveiligheid en de doorstroming verbeterd. Volgens de huidige planning zijn de werkzaamheden in het najaar van 2020 klaar.

Omleidingsroute afsluiting De Woude

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via: 0800-0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl. Actuele informatie over de werkzaamheden is te vinden op infoN246.nl of via de Facebookpagina Trajectonderhoud N246-N244.