Inloopavond werkzaamheden Naarderweg en Bussumergrindweg (N524)

(24 september 2019)

De Naarderweg en Bussumergrindweg (N524) tussen de kruising met de Nieuwe Crailoseweg (Hilversum) en de kruising met de Struikheiweg (Bussum) is aan groot onderhoud toe. Om omwonenden en belangstellenden te informeren organiseert de provincie Noord-Holland een inloopavond op woensdag 2 oktober.

Belangstellenden kunnen op woensdag 2 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen bij de Infoschuur ’t Gooi in Hilversum. Zij krijgen hier informatie over de werkzaamheden, de bereikbaarheid van woningen/bedrijven tijdens de werkzaamheden, de planning en de fasering. Er zijn adviseurs van de provincie en de aannemer VolkerInfra aanwezig om vragen te beantwoorden en toelichting te geven. Om 20.00 uur wordt er een plenaire presentatie gehouden.

Werkzaamheden eind oktober 2019

Het wegdek en de fundering van de Naarderweg en Bussumergrindweg (N524) moet vervangen worden. Daarnaast komt er om de doorstroming vanaf de kruising met de Franse Kampweg (N236) te verbeteren een extra opstelstrook voor verkeer richting Bussum en worden de verkeerslichten aangepast. Ook komt er een nieuwe faunagoot op de Bussumergrindweg, zodat kleine dieren veilig over kunnen steken. De werkzaamheden starten eind oktober en duren tot medio november. Het fietspad is nog niet aan groot onderhoud toe. Het fietspad is opgenomen in een fietsprogramma, waarbij onderzoek wordt gedaan naar fietspaden en welk onderhoud nodig is. 

Plaats en tijd

Woensdag 2 oktober, vrije inloop van 19.00 tot 21.00 uur met een plenaire presentatie om 20.00 uur.

Adres

Infoschuur ’t Gooi, Naarderweg 103, 1217 GL Hilversum

Meer informatie

Voor vragen over de plannen en/of de informatieavond kunnen geïnteresseerden bellen met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 – 0200 600 (gratis). Of mailen naar servicepunt@noord-holland.nl.
 

 

Uitgelicht