Stille freesmachines bij werkzaamheden N509

(17 september 2019)

De provincie Noord-Holland is op 9 september 2019 gestart met werkzaamheden aan de N509. De onderhoudsaannemer is begonnen met het frezen van het wegdek. De werkzaamheden worden met een nieuw type freesmachine uitgevoerd.

De nieuwe freesmachine is de stilste in zijn soort en wordt speciaal ingezet door de provincie en aannemer BAM Infra om geluidsoverlast te verminderen. 

Hinder

De werkzaamheden veroorzaken zowel overdag als in de avond en nacht hinder vanwege het bouwgeluid en de verkeersomleidingen. De provincie en de onderhoudsaannemer doen er alles aan om hinder en omleidingen zoveel mogelijk te beperken. De N509 blijft overdag altijd in noordelijke richting toegankelijk, dus vanuit Noordbeemster naar de N243.

N509 freesen

Vragen en meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt Provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn bovendien te volgen via www.gebiedscontractmiddennoord.nl, Facebook (@westfrieslandnh) of Twitter (@ProvincieNH).