Weekendafsluiting Provincialeweg (N246) tussen Noorddijk (Wormerveer) en Markenbinnen (Starnmeer)

(25 september 2019)

De provincie Noord-Holland vernieuwt de aansluiting Provincialeweg (N246) met de Starnmeerdijk. Door de werkzaamheden is de N246 vanaf vrijdag 27 september 20.00 uur tot en met maandagochtend 30 september 5.00 uur afgesloten.

De afsluiting geldt tussen de afslag Noorddijk (Wormerveer) en Fort Markenbinnen (Starnmeer). Het verkeer wordt omgeleid. Het fietspad blijft in gebruik.

N246 luchtfoto

Het doorgaand verkeer kan tijdens de weekendafsluiting omrijden via de A7 of de A9 en vice versa. Westknollendam blijft toegankelijk vanuit de richting Zaanstad-Wormerveer. Markenbinnen en de Markervaart blijven bereikbaar. De Starnmeer is bereikbaar via de Middelweg.

Het project

De werkzaamheden maken deel uit van het groot onderhoud dat de provincie Noord-Holland uitvoert aan de N246 en de N244 van Wormerveer tot Alkmaar. Ook de vernieuwing van de Beatrixbrug en de Kogerpolderbrug maakt deel uit van het project. Verder worden de verkeersveiligheid en de doorstroming verbeterd. Volgens de huidige planning zijn de werkzaamheden in het najaar van 2020 klaar.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via: 0800-0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl. Actuele informatie over de werkzaamheden is te vinden op infoN246.nl of via de Facebookpagina Trajectonderhoud N246-N244.

 

 

 

 

Uitgelicht