Nieuw online platform voor promotie van Loosdrechts Plassengebied

(31 juli 2020)

Ruim 50 lokale ondernemers rondom het Loosdrechtse Plassengebied hebben samen de site www.loosdrechtsplassengebied.nl gelanceerd.

Met dit online platform willen de ondernemers op het gebied van horeca, watersport en verblijfsrecreatie bezoekers inspireren het Loosdrechts Plassengebied en wat het te bieden heeft te komen ontdekken. 

Het online platform is een initiatief van Ondernemend Wijdemeren met financiële steun van de gemeente Wijdemeren, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Hilversum e.o. en ondernemers uit Ankeveen, ’s-Graveland, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, Kortenhoef en een aantal dorpen aan de Vecht.

Nieuw online platform voor promotie van Loosdrechts Plassengebied Bekijk het online platform op www.loosdrechtsplassengebied.nl

Vernieuwende initiatieven ondersteunen

Nanette Elfring is gebiedsloods voor het Oostelijke Vechtplassengebied. Als gebiedsloods ondersteunt zij recreatieondernemers bij vernieuwende initiatieven. Dat deed zij ook bij dit initiatief. “Aan het begin van corona zijn ondernemers meer gaan samenwerken. Hoe doe jij dat? Kunnen we elkaar helpen? Dat werkte heel goed. Ik vind het super dat ze nu ook het moment hebben gepakt om ons unieke gebied goed te promoten onder de Nederlanders die nu meer in eigen land vakantie vieren. Dit online platform is een geweldig resultaat van die samenwerking en laat de pracht van het gebied goed zien,” zo licht Elfring toe. 

Gebiedsloods voor ondersteuning van recreatieondernemers

De gebiedsloods komt graag in contact met recreatieondernemers en initiatiefnemers om hen te ondersteunen bij nieuwe plannen voor het gebied. Ondernemers, initiatiefnemers en exploitanten kunnen contact opnemen met gebiedsloods Nanette Elfring via elfring@appm.nl of 06 - 37 32 42 61.
 

Uitgelicht