Nachtafsluiting Waardbrug (N248) in Hollands Kroon

(09 juni 2020)

De provincie Noord-Holland werkt van 17 tot en met 21 juni 2020 aan de Waardbrug aan de provinciale weg N248 in de gemeente Hollands Kroon. Tijdens de werkzaamheden is de route via de Waardbrug gestremd voor al het verkeer.

Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen wordt alleen na 22.00 uur gewerkt en is de brug overdag in gebruik. Gebiedsaannemer WaakSaam voert de werkzaamheden uit.

Planning

De werktijden zijn van 22.00 tot 6.00 uur op de volgende avonden:

  • woensdag 17 juni op donderdag 18 juni
  • donderdag 18 juni op vrijdag 19 juni
  • vrijdag 19 juni op zaterdag 20 juni
  • zaterdag 20 juni op zondag 21 juni (reservedag)

Omleiding voor alle verkeer 

Tijdens het werk staat de klep van de brug open en is de route via de Waardbrug afgesloten voor al het verkeer. Het is niet mogelijk het brugdek tussentijds te laten zakken. Zowel gemotoriseerd verkeer als (brom-)fietsers volgen een omleidingsroute. Download de omleidingsroutes op de website van WaakSaam. De brug is elke ochtend om 06.00 uur weer toegankelijk voor verkeer en gaat dan om 22.00 uur weer dicht.

Coronamaatregelen

WaakSaam hanteert de coronamaatregelen van het RIVM. Passanten bij de Waardbrug wordt verzocht ook de coronamaatregelen op te volgen

Meer informatie

Neem bij vragen over de werkzaamheden contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of mail naar servicepunt@noord-holland.nl.

Waardbrug

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van vaarwegen, wegen, groen, bruggen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Op de website van WaakSaam staat meer informatie over de werkzaamheden.

Uitgelicht

Nieuws Kop van Noord-Holland